logo

Om oss

Varför vi skapade baesta-casualdating.se

Efter att ha provat ett antal plattformar för sexdejting fick vi idénatt hjälpa andra genom att tillhandahålla information om de mest kända sajterna.Vi gjorde verklighet av idén och har fått massor av stöd från vänner ochanvändare av dejtingsajter. Vi har som mål att ge handfasta råd till blivandeanvändare av sexdejtingsajter samtidigt som vi presenterar en rättvisande bildav det nuvarande utbudet. Vi hoppas att vår sajt kommer att vara av nytta fördig!

Hur fungerar baesta-casualdating.se?

Teamet hos baesta-casualdating.se håller ett öga på utvecklingen påsexdejtingsajter, pratar med användare och öppnar testkonton för att ta reda påvilka sajter som är bäst för boende i Sverige. Vi vill göra det lättare för digatt välja den bästa sajten genom att samla in nyttig och intressant informationom enskilda leverantörer.

Inga garantier…

Trots att vi strävar efter att alltid tillhandahålla information som ärrättvisande och uppdaterad kan vi inte lämna några garantier i förhållande tillhur rättvisande informationen och prisuppgifterna är. Om du vill uppmärksammaoss på någonting får du gärna höra av dig. Vi välkomnar förslag och kritikeftersom det hjälper oss förbättra vår jämförelse av sexdejtingsajter.