logo

Vanliga frågor

Vi ska försöka besvara de vanligaste frågorna om sexdejting nedan. Vihoppas att du kommer att finna svar på dina frågor. Om det är någonting du inteförstår eller om du har frågor som inte täcks in av nedan är du välkommen attkontakta oss via e-post.

Varför användasexdejtingsajter?

“Varför ska jag prova på sexdejtingsajter online?” – Det är definitivtden vanligaste frågan vi får från bekanta och hugade användare. Svaret är heltenkelt att det är kul och ett snabbt och lätt sätt att lära känna nyamänniskor. Men den förklaringen är kanske lite bristfällig när man tänkerefter, den tar trots allt inte upp någon av de många fördelar som sexdejtinghar. Vi tycker att det stora utbudet av dejtingtjänster online hjälper alla atthitta en grupp människor som delar samma intressen. Att hitta så mångalikasinnade personer med hjälp av endast några musklick är otroligt spännande.Det ökar dessutom räckvidden på din sökning och därmed även dina chanser att nåframgång. Sist men inte minst låter en förutsättningslös dejtingplattform digöverkomma geografiska och tidsmässiga barriärer. Vad du väljer att göra medtjänsten är upp till dig. Så varför bör du prova på sexdejting? Det är ettenkelt sätt att träffa massor av likasinnade människor – och det kan vara enextremt härlig upplevelse!

Hur hittar jag rättsexdejtingsajt?

Det finns en hel uppsjö sexdejtingsajter, och vid en första anblick kandet vara svårt att välja en. Men om du ställer dig själv några frågor kommerdet inte att ta lång tid innan du kan tratta ner valmöjligheterna till enhandfull sajter. Först och främst måste du bestämma dig för om du söker enlångsiktig affär eller skulle föredra en förutsättningslös flirt. Många sajterlåter dig titta igenom hundratals profiler och kontakta massvis med spännandemänniskor. Vänligen läs våra recensioner av leverantörerna för att få ett humom vad de erbjuder.

Hur skyddar jag minapersonuppgifter?

Det finns två väldigt viktiga punkter att beakta gällande dina personuppgifter.Den första är hur leverantören du väljer efterlever dataskyddslagstiftningen.Det är viktigt att kontrollera att dina meddelanden, ditt namn och dinabetaluppgifter krypteras och att de inte kommer att lämnas ut till någon annanän de partners som finns omskrivna i integritetspolicyn. Läs dessutom alltidigenom leverantörens användningsvillkor.

Den andra viktiga punkten gäller dataskydd i samband med att dukontaktar andra medlemmar på en dejtingplattform. Vi är övertygade om attnätdejting är säkert, inte minst för att leverantörerna gör sitt bästa för attgöra sig av med oönskade personer. Icke desto mindre bör du alltid vara vaksamdå sexdejtingsajter, precis som allt annat i livet, kan användas av personersom försöker begå bedrägeri och/eller brott. Du ska under inga omständigheteruppge känsliga data såsom kort- eller bankuppgifter till tredje part. Skickaaldrig pengar till människor du nyligen mött på en dejtingsajt. Välj en platsdär många människor vistas för ert första möte och informera någon du litar påom vad du tänker göra.

Hur mycket kostarnätdejting?

Många sexdejtingsajter är 100 % gratis och lika många andra tar betaltför sina tjänster genom medlemskapsavgifter. En tumregel är att du bör välja ensajt som passar dina behov och där du känner dig bekväm. Vad gäller säkerhetdäremot har vi upplevt att sajter som tar ut medlemskapsavgifter innehållerfärre fejkprofiler. Dock är detta bara vår erfarenhet och du ska alltid vara pådin vakt när du använder sexdejtingsajter.

Vad behöver jag veta omplattformar för sexdejting online?

Som regel nummer 1 rekommenderar vi alltid att du laddar upp ett antalbilder som ger uttryck för din personlighet. Bästa sättet att attraherauppmärksamhet är att ha en trevlig profilbild. Vi rekommenderar även att du ärså ärlig som möjligt när du beskriver dig själv. Du kan frestas att låtsas varanågon annan, men den andra personen kan bli väldigt besviken när ni träffas förförsta gången. Det finns ingen anledning att låtsas!

Sexdejtingsajter är till för att flörta och kontakta likasinnademänniskor, och vår inställning är att man bör kommunicera på ett ärligt ochöppet sätt. Om du får ett meddelande från någon som du inte är intresserad avär det bästa tillvägagångssättet att göra det klart för den andra personen påett trevligt och vänligt sätt. Var aldrig vulgär, förolämpande eller aggressiv.Sånt är precis lika olämpligt på nätet som det är i verkliga livet.